Maak kennis met:

Sylvia van't Hof

Teamcoach
www.puur-in-business.nl

"Hoe meer mensen terug in hun kracht, des te blijer ik zal worden."

Ik ben Sylvia van ‘t Hof, een energieke invoelende doorzetter. Ik ben woonachtig in Hendrik Ido Ambacht, een pittoresk stadje gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht. Als je mij vraagt waarom ik hier met zoveel plezier  woon, dan is dat omdat het nog zo heerlijk dorps en rustig is. Daarnaast is het stadje omgeven door water ! Iets waar ik in de zomer erg graag te vinden ben.     

Jarenlang heb ik mijzelf in mantelpakjes en hoge hakken gehesen, om met mijn leasebak de financiële ( hypotheek ) wereld te voorzien van informatie en ondersteuning. Hierdoor heb ik deze branche goed leren kennen ( ik heb onder andere gewerkt bij Intermediairs, Serviceproviders, Franchiseorganisaties en Verzekeraars ). 

Omdat ik de kracht van authenticiteit en leiding geven wilde ontdekken ben ik jaren geleden weer gaan studeren. Dit resulteerde in het behalen van onder andere mijn NLP Master, Systemisch Werk, Psychologie en diverse coachopleidingen. Want de MENS achter het bedrijf is fascinerend. Het brein trouwens ook, want die is trainbaar.

Ik geloof in het versterken van elkaar ! Daarom heb ik besloten dat het tijd is om mijn kwaliteiten nog meer in te zetten in het ondernemerschap.

Naast de ervaring die ik heb met het coachen van particuliere klanten ga ik met veel enthousiasme verder in mijn rol als Business Coach.

Hoe meer mensen terug in hun kracht, des te blijer ik zal worden.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en help je graag op weg naar meer authentiek leiderschap.